Danske Bank København K, Nørre Voldgade 68

Søger du en ny god bank i København K området?

Vi har et forslag til dit bank valg i København K. Banken er Danske Bank og de befinder sig på Nørre Voldgade 68, 1358 København K.

Telefon: 70 12 34 56

Dine penge er i trygge hænder i Danmarks største bank med 380 filialer på verdensplan. Rødderne ligger helt tilbage til 1871 hvor Den Danske Landmandsbank blev grundlagt. Banken gennemgik en række vigtige fusioner i 1990 hvilket gjorde den til Danmarks største. Banken servicerer privat- og erhvervskunder samt større institutionelle kunder.

Realkreditlån

Har du brug for et realkreditlån kan du med fordel benytte Realkredit Danmark som er en del af koncernen, de tilbyder flere forskellige realkreditlån. De har bl.a. obligationslån med fast rente og 10 års afdragsfrihed, flexlån T, flexlån K, flexkort og flexlife. Rentetilpasningslån løber op til 30 år med og uden afdragsfrihed.

Boliglån

Banken tilbyder forskellige boliglån, heraf kan bl.a. nævnes: Danske Bolig Fri, Danske Prioritet Plus samt et helt almindeligt boliglån.

  • Danske Bolig Fri er et lån med lav variabel rente i op til 30 år og mulighed for 10 års afdragsfrihed
  • Danske Prioritet Plus kan være et alternativ til realkredit med mulighed for at tilknytte en attraktiv rente konto
  • Med det “almindelige” boliglån kan du vælge mellem fast og variabel rente. Lånet kan betales ud før tid.

Billån

Du kan få finansieret et billån med attraktiv rente, såfremt bilen ikke er mere end 10 år gammel. Er bilen derimod over 10 år, så kan du optage et forbrugslån eller kassekredit, denne form for lån er normalvis dyrere end et decideret billån.

Hvis du allerede er bekendt med banken vil jeg opfordre dig til at bedømme den nedenfor. Jeg er sikker på det vil hjælpe andre i deres banksøgning.

About the author

Author description olor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pulvinar ligula augue, quis bibendum tellus scelerisque venenatis. Pellentesque porta nisi mi. In hac habitasse platea dictumst. Etiam risus elit, molestie