Sydbank Esbjerg, Kongensgade 62

Skal du bruge en god bank i Esbjerg området?

Vi har her et forslag til din nye bank i Esbjerg. Banken er Sydbank og de befinder sig på Kongensgade 62, 6700 Esbjerg.

Du kan kontakte dem på 70 10 78 79

Bliv kunde i en af Danmarks største banker med regionale rødder

Velkommen til Danmarks tredjestørste bank. Banken blev grundlagt i 1970 ved en fusion. Banken har nu 65 filialer fordelt over hele landet. Selv om bankens base er i Sønderjylland, er banken næsten landsdækkende. Desuden er der 5 filialer i Tyskland. Hovedsædet ligger i Aabenraa.

Billån

Banken tilbyder lån til bil eller motorcykel. Finansiering af bil sker efter kreditvurdering. Banken kræver sikkerhed i din bil. Løbetiden på billånet kan være helt op til 10 år, hvis du køber en ny bil. Hvis du køber en brugt bil, så vil banken tilbyde en løbetid på 10 år minus bilens alder. Hvis bilen er 2 år gammel, kan du låne med en løbetid på 8 år.

Billånet tilbydes med en variabel rente, og du skal huske, at renten fastsættes efter størrelsen på din udbetaling. Jo mere du er i stand til at betaling, jo lavere bliver din rente. Vi tilbyder rådgivning om bilfinansiering hver dag mellem 8.00 og 20.00, alle ugens dage.

Boliglån

Når I overvejer at købe bolig, så foreslår vi, at I starten i banken, hvor bankens rådgivere og specialister vil vejlede og sikre jer et godt økonomisk overblik over projektet, og sammen før vi jeres drømme opfyldt.

  • Man kan højst låne 80% af boligens værdi.
  • 5% skal man selv kunne lægge til udbetalingen.
  • 15% kan du låne her i banken.

I skal overveje, om I ønsker fast eller variabel rente.

Realkreditlån

Banken har samarbejde med Totalkredit, der tilbyder finansiering af jeres nye bolig.

  • Fastforrentet lån er en lån med fast rente i op til 30 år. I har mulighed for 10 års afdragsfrihed. Lånet hvor I kender jeres ydelse i hele løbetiden.
  • Lån med variabel rente. Totalkredit tilbyder forskellige løsninger, hvis man vælger realkreditlån med variabel rente. Her kender man ikke renten i hele løbetiden.

Man kan også få afdragsfrihed op til 10 år.

Boliglån i banken

Med Sydbank Prioritetslån får I et lån med en løbetid på 30 år. Her er der også mulighed for 10 års afdragsfrihed. Renten er variabel. Lånet vælger I i stedet for et realkreditlån fra Totalkredit.

Sydbank Bolig er et lån, der kan bruges til køb af bolig, renovering samt nybyggeri. Her kan I låne op til 100% af boligens værdi. Lånet er med variabel rente. Løbetid op til 30 år med mulighed for afdragsfrihed.

Forbrugslån

Hvis I har brug for at låne penge, så har vi mange forskellige tilbud. Har I brug for et forbrugslån, så har vi forskellige tilbud med variabel rente. I kan låne, når banken har kreditvurderet jer. Et alternativ til et forbrugslån kunne være en kassekredit. Hvis I ikke helt præcist ved, hvor mange penge I skal bruge, så kunne en kassekredit være en god og billig mulighed. Ofte vil kreditten blive sat ind på jeres Privatkonto. Fordelen ved en kassekredit er, at I betaler kun rente af det, I bruger af kreditten. Med en kassekredit har I mulighed for at slå til, når I ser et godt tilbud.

Hvis du allerede er bekendt med banken vil jeg opfordre dig til at bedømme den nedenfor. Jeg er sikker på det vil hjælpe andre i deres banksøgning.

About the author

Author description olor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pulvinar ligula augue, quis bibendum tellus scelerisque venenatis. Pellentesque porta nisi mi. In hac habitasse platea dictumst. Etiam risus elit, molestie