Jyske Bank Esbjerg, Torvet 21

Skal du finde en ny god bank i Esbjerg området?

Her er et godt forslag til din nye bank i Esbjerg. Banken er Jyske Bank og du finder dem på Torvet 21, 6700 Esbjerg.

De kan kontaktes på telefon 89 89 98 20

Bliv kunde i Danmarks tredjestørste bank

Banken blev grundlagt i 1967 ved en fusion af fire banker. Banken etablerede sig i Jylland, men i 1969 blev den første afdeling i København åbnet. Siden er der etableret filialer over det meste af landet. Banken er i dag den tredjestørste bank i Danmark. BRFkredit blev i 2014 en del af bankkoncernen. BRFkredit skiftede navn til Jyske Realkredit i 2017. Banken har 98 filialer fordelt over hele landet.

Boliglån

Når du som kunde i banken overvejer at købe bolig, så er banken klar med forskellige løsninger og lånemuligheder. Der er mange overvejelser, når der skal købes bolig, og der tilbydes kompetent og ansvarlig rådgivning.

  • Du skal overveje om du ønsker, at renten skal være fast eller variabel.
  • Vil du afdraget boliglånet med det samme, eller ønsker du afdragsfrihed?
  • Du kan låne op til 80% af boligens værdi enten som realkreditlån eller bankboliglån.
  • Du skal selv have en opsparing på 5% af boligens værdi.
  • De sidste 15% kan du låne i banken, enten som boliglån eller boligkredit.

Boliglån i banken

Her kan du få et bankboliglån til finansieringen af de 80%. Jyske Renteloft er et lån med renteloft og er et fleksibelt boliglån. Du kan starte med afdragsfrihed i 10 år. Afdragsfrihed betyder, at du ikke afdrager på lånet i 10 år. Her betaler du kun renter og bidrag. Løbetiden på et Jyske Renteloft kan være op til 30 år.

Realkreditlån

Nu du skal optage et realkreditlån gennem banken vil låneyderen være Jyske Kreditforening, som har været en del af koncernen siden 2017. Jyske Kreditforening tilbyder realkreditlån med både fast og variabel rente.

Jyske Fast Rente er et realkreditlån med en fast rente, så du kender renten hele løbetiden. Jysk Fast Rente er et obligationslån op til 30 år. Mulighed for 10 års afdragsfrihed.

Jyske Rentetilpasning er et realkreditlån med variabel rente. Et rentetilpasningslån, hvor du kan vælge perioden, hvor renten skal ligge fast. Du kan vælge mellem 1 og 6 år. Hvis du vælger 1 år, så skal renten altså tilpasses efter 1 år. Rentetilpasningslån har en lavere rente en lån med fast rente. Løbetiden på Jyske Rentetilpasning er op til 30 år, og der er mulighed for afdragsfrihed på 10 år.

Billån

Hvis du skal købe bil, kan du låne penge i banken. Renten er variabel. Hvis du selv har en udbetaling på 20%, så bliver du tilbudt et Billån+. Hvis du ingen udbetaling har bliver du tilbudt et Billån. Det er billige for dig at låne til en bil, hvis du selv har til udbetalingen.

Forbrugslån

Du kan optage et forbrugslån eller et privatlån i banken, hvis du har står og mangler penge til uforudsete udgifter, eller hvis du skal købe nye møbler. Et forbrugslån er et lån med variabel rente.

Investering

Banken tilbyder hjælp og rådgivning, hvis du ønsker at foretage investering. Det er en god idé at investere, fordi du undgår negative renter og du undgår, at din opsparing bliver mindre værd.

About the author

Author description olor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pulvinar ligula augue, quis bibendum tellus scelerisque venenatis. Pellentesque porta nisi mi. In hac habitasse platea dictumst. Etiam risus elit, molestie