Nordea Bank Esbjerg, Kongensgade 44

Har du brug for en af de større banker Esbjerg området?

Et super forslag til din nye bank i Esbjerg. Banken er Nordea og er lokaliseret på Kongensgade 44, 6700 Esbjerg.

De kan kontaktes på telefon 70 33 33 33

Vælg en international bank med danske rødder

Banken er en nordisk bank, der har sit hovedsæde i Finland. I Danmark er der 97 filialer fordelt over hele landet. Banken er en del af en stor nordisk koncern. Efter en række fusioner i de nordiske lande fandt koncernen sit nuværende leje i 2018.

Banklån

Banken tilbyder 2 typer af forbrugslån eller privatlån. Hvis du ønsker at låne mere end 100.000 kroner, skal du søge et forbrugslån, mens et online privatlån er for lån under 100.000 kroner.

Online privatlån
Som kunde i banken har du mulighed for at ansøge om et privatlån online. Du kan låne op til 100.000 kroner med en løbetid på op til 8 år. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Der foretages altid en kreditvurdering af låneren, men da du er kunde i banken, har vi sikkert de nødvendige oplysninger om din kreditværdighed. Lånet bliver bevilget hurtigt, og pengene bliver overført samme dag.

Forbrugslån
Du kan låne over 100.000 kroner. Du kan bruge både et forbrugslån, men også et online privatlån til lige, hvad du vil. Hvis banken har de nødvendige oplysninger om din økonomi, vil lånet blive godkendt inden for 3 dage.

Boliglån

Hvis du overvej at købe bolig, så er der mange overvejelser og beslutninger, der skal tages. Banken er klar til at hjælpe dig gennem processen, og vores rådgivere er til din rådighed. Vi er klar til at rådgive dig om forskellige lånemuligheder, der passer til din økonomi.

Du kan selv stille med en opsparing på 5%.

80% af boligens værdi kan du belåne enten med realkreditlån eller banklån.

Med hensyn til de sidste 15% så kan du låne i banken eller i kreditforeningen.

Uanset om du vælger det ene eller det andet lån, så skal du overveje, om du ønsker en fast eller en variabel rente.

Ligeledes skal du overveje, om du ønsker mulighed for afdragsfrihed.

Boliglån i banken

Du kan vælge Nordea Boligpuls, som kan være et banklån i stedet for realkreditlån. Renten er variabel, og du kan få 10 års afdragsfrihed.

Du kan også få et lån i banken til at dække de sidste 15%. Et Nordea Prioritet Boligkøb, som også tilbydes med variabel rente og afdragsfrihed.

Lånebevis i banken

Hvis du ikke har fundet den rette bolig endnu, så kunne et lånebevis fra banken være en god start. Når du har ansøgt om et lånebevis, så ved du, hvor meget du er i stand til at byde på et hus. Med et lånebevis er du i stand til at slå til, når du finder den rette bolig. Lånebeviset giver dig et godt overblik, og lånebeviset er gratis og gælder i 6 måneder.

Realkreditlån

Banken tilbyder i samarbejde med Nordea Kredit forskellige muligheder med realkreditlån.

Et Obligationslån med fast rente, og en løbetid på op til 30 år. Mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Et Rentetilpasningslån med variabel rente. Rentetilpasning efter 3 eller 5 år. Løbetid op til 30 år og mulighed for afdragsfrihed op til 10 år.

Kort Rente med variabel rente. Rentetilpasning efter 6 måneder. Løbetid op til 30 år, og mulighed for afdragsfrihed op til 10 år.

Frihed30Rentetilpasningslån er et lån med 30 års afdragsfrihed. Variabel rente. Lånet kan kun bruges, hvis du kan nøjes med at belåne op til 60%.

Hvis du allerede kender banken vil jeg opfordre dig til at bedømme den her på siden. Jeg er sikker på det vil være en stor hjælp for andre i samme situation.

About the author

Author description olor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pulvinar ligula augue, quis bibendum tellus scelerisque venenatis. Pellentesque porta nisi mi. In hac habitasse platea dictumst. Etiam risus elit, molestie